Вiдболи...
Відступись до гіркої межі,
Полином прорости в мої спогади.
Я, заплющивши очі, останні пройду рубежі,
Чуєш?...
В дзвони вже б`ють в далині, як на сполохи.
Прощавай…
Не судилося нам, не збулось,
Терпкий смак у безжально розбитої мрії
Ось…
На згадку, тобі два моїх білосніжних крила,
А собі залишаю лише обгорілу пір`їну…
Свидетельство о публикации №109092905225