Ранок

Розбуди мене ранком кохана -
Поцілуєм своїм розбуди!!!
Доторкнись ледве-ледве губами
По колючій щоці проведи...

Я відчую твій подих нестримний
І волосся п’янкий аромат!!!
Погляд ніжний, ласкавий і дивний,
Чистий, ніби з листочків роса!

Обійму тебе гаряче, палко
Танець тіл... шаленіє любов...
Я з тобою мільйон таких ранків
Зустрічав би завжди... знов і знов!!!


Рецензии