Вона

Вона

Омріяна у мріях,
Оспівана в піснях;
Вона живе в надіях,
Приходить уві снах.

Легка, як подих вітру,
І чиста, як сльоза;
Красива і тендітна,
Іскриста, мов роса.

Вона тамує подих,
Бентежить почуття,
Коли вона заходить –
Ти бачиш майбуття.

Для неї сонце світить
І зорі в небі сяють,
В садах дерева квітнуть,
Птахів пісні лунають.

Буяє подив самоцвітом,
В очах горить іскринка.
Її не можна не любити
Лише за те, що вона жінка.











25.02.07


Рецензии