Julia Shein My Magician, - I have come
1. So, - I have come
_________________at last
2. to your Fairy-Tale
_______________ of your live Rose
3. …near my Feet, -
4. to have seen
____________- and known it
_________ wherever I had been, -
5. …_______________by Cursor of my Heart!
__________________________________________
*/ Out of my Cycle: ”My Magician”
Свидетельство о публикации №109092806410