Змейка-змеечка детская песенка на орочьем

Луха-лухаха,
Мыны аштаха,
Та атары hуха,
Лдараны мудуха.

Луха-лухаха,
Шаграны вала,
Ым унуд ку варха
Да гыры валwа.

Ым унуд кут шыра,
Гулакла шыры,
Былыгы би-зыра,
Тики ара шыны.

Унуд кут кунура
Вала бийна хвыра.
Ут гинhа улхура,
Шаграин ара шыра.

Ут гинhа гыла,
Наин да хувийна
ЛутОр мийны мылы
Влара илрыны.

Луха-лухаха,
Мыны аштаха,
Та атары hуха,
Лдараны мудуха.


Рецензии