Стих про то, как мальчик Витя згубиу свой клитар

                Прылятели грачы...
                ДРАЧЫ! ДРАЧЫ!

Я шоу дамой и вдруг увидзел
что мальчик Витя згубиу свой клитар
О, мальчик Витя, тупая сука,
в твоем оргазме няма ни звука!
няма у ём сэкса и печали
якую птички абканчали

Дык абканчай сябе самога
як трахау верабъя нямога
як тую дзевачку-Наташу
якая была матью вашей...

О, клитаральнае стварэнне!
у жыцци тупое забауленне
ну як ты мог згубить клитарку\
слоуна нямецкую аучарку!

Ну что жэ,  мальчик мой малЕньки
теперь насилуй сваи грэнки
патрахай нежна сваю ножку
и канчани канчой у ложак

И з той пары, ты, мальчик, знай:
ты клитаральнасть не згубляй
бо будзе уместа члена у тябе гангрэна!

Гэта навука табе, сука!
учы и знай и клитар щупай
и щупай яго кожны дзень
як сэксуальны лихадзей
и ащущай яго аргазм прама щас
каб змог данести
эта чувства ты да нас
             З любовью, ваш клитар!


Рецензии