Зямная карыдла

Ноччу жопа мне сказала
вылезши з майго анала:
"Видишь, мальчик, те деревья?
Люди верят ты ж не верь им

Ну, на что яны пахожы?
Гэта ж руки но без кожы!
Вось глядзи ж туды
Яны тянутся к тябе з ****ы

Ну а чьи яны? То руки
Земляной карыдлы-суки
Што жыве у нас пад зямлею
и валодае ****ою

пара усим людзям расказати
пара аб гэтым усим узнати
Убъем ванючую ****у
и зникне сэкс, сгарыть в аду!
Давай! не буде больше сэкса
а свята жыть намнога интересней!.."

.........Да, я знишчыу жопу, милую маю
Без сэкса жыть, прасти, нияк я не смагу

Я ампутировал сваю родную жопку
употребив для абезбалевання водку
и зараз истекая кровью
я памираю, унася сакрэт з сабою

Ведь если б говорил я с кем, радная
ты б прапердела всем аб ****най твари
Тебе меня канешно не панять -
меня радзили в сексе мой отец и мать!..


Рецензии