Мр я

Блукали лісом з друзями,
Побачили ми щось,
Округле, кольорове,
Летить космічний гость.

Аж раптом я не втрималась,
І швидше підійшла,
Цікаво й спостережливо
Дивилась туди я.

Великі очі,малий ніс,
І попеляста шкіра,
Він нам майбутнєє приніс,
А не тяжку годину.

І я відчула,що мене
Незнана сила вже несе,
І все затягує кудись,
У таємничу вись.

Коли прийшла до тями,
Був біля мене інопланетянин.

І дізналась я багато,
Про те,що буде свято
З планет великих взято.

Про те,що буде у майбутньому,
Про технології могутні.

Про плани все він розповів,
І врешті-решт все пояснив.

Що люди будуть краще жити,
І еклогію любити,
Буде добре все завжди,
Існувати будем ми!

Аж раптом чую дзвоник я,
І на перерву йти пора,
Тепер я знаю,що писати
В проекті під назвою:
"Друзі-інопланетяни"!


Рецензии