Коли померли вс шляхи

Коли померли всі шляхи,
Я йду без цілі в осінь.
Мені мовчать хрести,
І я їх не питаю зовсім.

Шляхи померли, буревій мете
Пилюку сіру а чи може попіл.
Я не сумую – все пусте,
Я йду без цілі в осінь кволу.

Коли померли всі шляхи,
Й Чумацький навіть згас навіки –
Лягають на папірус молитви,
Й вогонь від болю – кращі ліки.


Рецензии