Хочу, але не маю права
Мені не бракне слів, але не маю права.
Бо то буде злочин.
Бо і тобі, й собі я життя зламаю.
Та я тебе хочу.
Я тебе знаю.
Так як ніхто не знає, й ніхто не буде.
І не лякає,
Що ти не такий, як всі інші люди,
Бо я тебе знаю.
Приспів
Відпусти мене,
Кожна зустріч
Спокуслива…
Гальма вийдуть з ладу.
Відпусти мене,
Або я скажу
Не ті слова,
Втрачу самовладу
Я не збираюсь
Руйнувати все, що могло би бути
Я не займаю
Те, що не моє. Але як позбутись
Того, що відчуваю?
Більше не в силах
Приховати в собі видіння щастя
Не ти мій милий
Це все лише інстинкт, лише сполох страсті
Хіба ж тебе любила?
Приспів
Відпусти мене,
Кожна зустріч
Спокуслива…
Гальма вийдуть з ладу.
Відпусти мене,
Або я скажу
Не ті слова,
Втрачу самовладу.
Свидетельство о публикации №109092605073