Одиночество
Як тоді, коли зустрілись в перший раз,
Поєднала нас з тобою щедра доля
Та кохання промайнуло поміж нас!
Так, воно було і справжнє, і казкове
Та, нажаль,так швидко танув сніг
І відносини під назвою "Чудові",
Зберегти коханий, вибач, ти не зміг!
Милувались ми недовго із тобою
Одне одним вранці та вночі,
Звідки те нещастя та недоля,
Зараз я немов - би увісні!
Зтих вокзал і тихо на пероні,
Тяжко, бо душа у самоті
Сльози ллються, гірко аж до болю
Розлучилися ми враз і назавжди!
Свидетельство о публикации №109092604933
С теплом,
Ольга Бирюкова 19.10.2009 02:03 Заявить о нарушении
Я живу в Кременчуге, Полтавской обл., так что Вы совершенно правы!
Ирина Будянская 21.10.2009 19:29 Заявить о нарушении