Julia Shein My Magician, - for a Wonder,
Julia Shein My Magician, - for a Wonder, -
___________________ - for my only Wonder-Belief*/
1. I’m a live
___________ Rose
2. within
___________ your Palette
3. of your Hot House
4. with your Care-Light, -
5. while I’m yours, -
________________and “I believe so”!
___________________________________________
*/ Out of my Cycle: “My Magiсian”
Свидетельство о публикации №109092604656