Я завжди...

Я завжди була твоя...у мріях...
Ти приходив до мене...у снах..
Я давно вже тебе відпустила...
Але ж ти...повернувся назад...

А тепер я не знаю,як бути,
Як дивитись і дихати як...
І навряд чи я зможу забути
Електронні листи і слова...

Самотність у мережі,
Наш егоїзм удвох...
Чи вийдемо за межі
Привітів,трикрапок?

Що коїться в твоєму серці,
Про що ти думаєш в цю мить?
Я хочу знати все,до щерті
Я не боюся загубить

Себе,бо відчуваю:вже пора,
Не все одно,почуй лиш...
Надіюсь,зрозумієш ці слова,
А не пропустиш чи загубиш...


Рецензии
"Самотність у мережі"...
насправді, вона саме така...
сподобалося!

Алла Задачина   08.01.2010 22:40     Заявить о нарушении
Приємно, коли тебе розуміють :)

Таня Танюк   08.01.2010 22:42   Заявить о нарушении
На это произведение написано 7 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.