З ким ти?

З ким ти спілкуєшся, коли поруч зі мною?
Малювничий сад не збереже в серці покою.

Ти залишаеш на серці шрами
Свого кохання незвичного.
Чи існує для тебе карми
Людства повністю грішного?

"Немаю питань" - сказала тоді...
Чи правда це, ніхто не знає.
В моїй душі, в твоїй душі
Ти спиш, тебе немає...

Коли ти обіймаєш і лестиш своїми губами,
Мене розриває від болю,
Бо себе я не відчуваю,
З ким ти спілкуєшся, коли поруч зі мною?

В твоїх очах бачу я Диявола,
Він дивився без жалю на мене -
Цей жах відчуваю я наживо,
Але Він живе в тобі даремно,

Бо в моїх очах є сила,
Що не даст покою йому:
Він сгорить та буде зимно
В його тілі, поки  я тут.

А ти мовчи, дивись в мої очі
І зору свого не відпускай....
З ким ти спілкуєшься щоночі? -
Більше не питай, більше не питай....


Рецензии