Просто сяй

Ти мовчиш, коли я дивлюсь на тебе,
Слова, що потребую – в твоїх очах відкритих.
Мені не звично, бо згадую знов,
Що кохання – це поняття інших мов.
Ти яскравий, романтику вієш –
Це я бачу в очах твоїх і знаєш,
Я скажу лише сяй, сяй любий мій –
Твоя посмішка яскраве мов сонце
(Хоч лише раз про НАС повірь),
Тож сяй немов світ в моєму віконці…


Рецензии