Заметки РастаМана номер четыре

Візьміть мене в народні депутати, навчу я вас читать буквар, считать зарплати, і клеїти на клей свої плакати, вступать в дебати...комуністи, демократи... Візьміть мене в народні депутати...


Рецензии