Данко

  М’ясорубка зі сварок баранів
  Ріже сучасність на купи сміття.
  Ігри сліпих. А між нами
  Ясне гуля Україна-дівча.

  В неї упевнені очі
  І вісімнадцять – як дозвіл – років.
  Радість – вона відсьогодні
  Автор шляху свого. Знає, як жить!

  Синє прихилиться небо
дИхає серце яскраве в весні.
  Легкий, по юності впертий,
  Авторський крок. У русявій косі

  Лагідно стрічками – віра.
  Юди лиш мовчки бездійно стоять.
  Біла над всесвітом мрія,
  Острів у ній – полум’яніє сила.
  Вранішнє сонце – на НАШИХ плечах!

         10.09.2009


Рецензии