Телевiзор

Телевізор, телевізор,
правду ти кажи!

Що з усіма нами буде?
Як жить підкажи?

Не ****ять хай у новинах кляті підараси,
не показуй як дибілам одягають ряси.
І, політиків, їх пики,
теж не треба нам,
їм свій голос,
я нізащо,
сукам не віддам...

Не грузи нас, що херово стало всім нам жить,
по статистиці, що діти спиртне стали пить,
те, що за якусь мобілку можуть навіть вбить...

Заїбав ти телевізор,
іди на смітник,
а на місці, де стояв ти,
я зроблю квітник...


Рецензии