Ластiвка

Ластівко,моя перелітная ластівко,
Вже тепла весна надходить в наш край.
Мила ластівко, ніжна ластівко,
Щож, я згодна, ти ще зачекай.

Вітри буйнії, вітри зимнії
Залітають і далі під наше вікно.
Хочу ж я щоб тебе й твоїх діточок
Не настигли вони в ніч ясну.

Люба ластівко, ти беззахисна.
Прилетиш коли зелен весь гай.
Але, ластівко, чуєш, ластівко.
Я зігрію тебе, приголубллю тебе,
Не пущу восени в дальню даль.


Рецензии