В дупу хочу вiдчипужить

Чого мичиш ти як корова,
в підлогу очі опустив?
Той що, що піська в мене отака здорова!
Той що, що з ранку я вже трохи накотив!
Я хочу тебе в дупу відчипужить,
так сильно, що вже слина час тече,
давай нагнись,
й не треба рюмсать...
І не кричи мені : «Ой Колю як пече!!!»


Рецензии