Bliss...

The kiss of your lips
In the fresh midnight's wings
Tells me that our life is a bliss.
My gentlest touch diminishes all kauch
And lights up as a torch all your dreams.

поцелуй твоих губ
в свежих крыльях полуночи
говорит мне что наша жизнь - счастье
мое нежное прикосновение уменьшает все беспокойства
и освещает как факел все твои мечты

21 Сентября 2009г.


Рецензии