Було щось я забув

Було щось, я забув,
Крик у серці почув,
Під дощем, на стіні,
Я малюю пісні,
Подивись у вікно,
Як це було давно,
В своє небо впусти
Із обійм самоти
Ким я був, хто я є?
Це життя не моє,
Як в кіно, ролі, грим,
Я король-пілігрим
Порятуй і прости
Сонце сходить, де ти
Човен мій заблукав,
Я любив і чекав

Там, де сонце впало,
Ти мене впізнала.

Пр:
Дивний погляд цих очей твій
Хай тебе шукав давно я
І на вікні тебе малює
Дощ загублених надій


Погляд слів, тепло вій,
Обійми, обігрій,
Біг крізь терен, крізь сон
Час співа в унісон
Може знову весна
Чому ні? Чому так?
Розв’яжу, заплету,
Мою мрію святу
Загубив, віднайшов,
Краєм неба пішов,
У думках самоти,
Де з’являєшся ти
Безліч рук, коло слів,
Серця край відігрів,
Знову страх, знову йти,
Загубити й знайти

Там, де сонце впало,
Ти мене впізнала.


Я знову бачу тебе у своїх снах… пам’ятаю твої руки… твої вуста… знаю. Вірю. Я все одно знайду тебе! Чуєш? Я все одно знайду тебе!


Рецензии