Я знайшов вчорашн й день

Я знайшов вчорашній день
Сьогодні будемо гуляти,
Скажи батькам, що не прийдеш,
Скажи, що разом будем спати
Дрімає небо у руках,
Ти закриваєш мені очі,
Не відлітай, бо я не птах,
З тобою в небо я не хочу.

Пр:
Трохи чую, трохи знаю,
Більше болю відчуваю,
Ти не чула і не знала,
Як від мене відлітала,
Ти забула, не спитала,
За дверима залишила,
Трохи часу, трохи рухів,
Ти мене вже не любила…


Якби мені знаття знайти,
Що любиш, що не любиш ти,
Ти так мене хотіла,
Знайшла і відпустила,
Сказала, що не можеш ти
В безодні поруч мене йти
Розбитими вустами чіпляюся за браму.

Пр:
Щось забули, не впізнали,
Залишили поза краєм,
Дочекались і заснули,
У пітьмі, що зветься раєм,
Щось зламалось поміж нами,
Хтось ввімкнув яскраве світло,
Помінялися життями
Ти пробач, що все так вийшло…


Рецензии