Поверни мене до життя
Покажи мені світ у долонях.
Чи то пішки, чи верхи на конях
І рукою чола доторкнись.
Поверни мене до життя.
Пригости мене чаєм духм'яним,
Що гірчить різнотрав'ям галявин.
Власноруч ти збирала колись...
Поверни мене до життя.
Поділися краплиною сонця,
Що вміщається в жменьку долоні
І дає нам наснаги та сил...
Поверни мене до життя.
Ти раніше мені дарувала
Те, що завжди на двох вистачало,
А тепер розірвалось навпіл...
...моє серце.
Поверни мене до життя.
Я живу чи існую - не знаю!
Й, мабуть, марно на щось я чекаю,
Але ж ХОЧЕТЬСЯ жити мені!
Поверни мене до життя...
Я вже інший, та й ти - не та сама...
Що ж, тепер має бути цікаво
Й наяву, а не тільки вві сні!
Поверни мене до життя...
28.11.06 К.В.
Свидетельство о публикации №109092103519
Елена Неева 17.06.2011 15:08 Заявить о нарушении
Виталий Корсун 17.06.2011 15:43 Заявить о нарушении