Julia Shein My Magician, -your Symphony
Julia Shein My Magician, - your Symphony, -
_____________________ Over and over again*/
1. Oh, - this Melody
___________________of my Spring, -
2. You play it
____________over and over again, -
3. to transform it
4. ____________into your Symphony
5. – Tutti
¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬ of Notes- Flowers
__________________________of my Summer!
_____________________________________
*/ Out of my Cycle: “My Magician”
Свидетельство о публикации №109091905756