Животът това е музиката от всичко преживяно

ДУШАТА

е Божествената ПАРТИТУРА,

в която оставят своите “ноти” Хората,

които са съпътствали Живота ти,

а Диригентът - си самият Ти !

Създай Музиката,

която искаш да чуеш !

Крайно време е !


Рецензии