Julia Shein My Magician, -Your Eternal Melody

Julia Shein My Magician,-Your Eternal Melody*/

1. Your Eternal Melody
______________________of my Spring

2. has sounded  in my Heart

3. like your Swan’s Song

4. to Tune
__________________of my Song-with-Prayer
 
5. … for such a long Years ago, -…
______________in such a long Years while…


_____________________________________
*/ Out of my Cycle: “My Magician”


Рецензии