Пошук себе

Застилає очі смутку поволока,
Є бажання жити, сил нема ні трохи,
Лише гіркі сльози, як нічні птахи,
З"являться і згинуть, щезнуть внікуди,

Як думок позбутись, що сидять в душі,
Як знайти дорогу, вірнії шляхи?
Швидко тануть роки, день за днем вмира,
Як натрапить щастя, не згоріть до тла?

Нема правди в світі, борешся щодня,
Ніби бачиш світло, а його нема,
Треба відшукати сили у собі,
Щоб не ставить крапку на своїм житті!

15.12.2009р.


Рецензии