Кликало до себе небо синэ

Кликало до себе небо синє.
Неповторні очі малюка.
І вони від неба яскравіли,
І чекали з неба пізнання.

У повітрі бабки миготіли,
Промінь сонця в очі відбива.
Та малюк рукою не прикрився.
Він чекав із неба пізнання.

І вже час до дому повертати.
Але він, очей не відрива,
Розказав на вушко своїй мамі,
Що чекає з неба пізнання.

І тоді вони удвох присіли,
З посмішкою в небо погляда.
Вишня з цвітом, так і мати з сином
Вдвох чекали з неба пізнання.


Рецензии