щось таке...
Листя жовкне...
Небо сіре...
Пташки десь у небесах.
Листя жовкне...
Серце мліє...
Загублені в осінніх чудесах.
Наші крила
Дощ змиває...
Ангели не палять "Glamour 3"
Наші крила...
Літати бажає...
Літати можуть лиш вітри.
Свидетельство о публикации №109091506440