М й сум
Мені хочеться плакати,
І коли я плачу,
Я згадую про тебе.
Я згадую про все,
Що було між нами,
Все хороше і погане,
Все веселе і сумне.
Коли на душі стає так погано,
То тоді так хочеться поплакати,
І хочеться щоб тебе,
Хтось обійняв і поцілував.
Свидетельство о публикации №109091205203