Доля помилилась
Я за тобою дуже сумую
Мені тебе дуже дуже
Тебе нехватає
Я без тебе більше жити не можу
Навіщо мені це життя
Якщо тебе більше немає
В моєму житті
Я хочу до тебе
Хочу бути поруч с тобою
І прожити це життя тількі разом с тобою
І більш не скім
Ти мені дуже потрібний
Повернись будь-ласка до мене
Ти мені один єдиний потрібний
Мені інший непотрібний
Мені потрібний лише ти один
Я жити без тебе більше не можу
Скільки рас я себе вбивала
Але життя давало мені шанс
Повернути тебе
Но мабуть доля помилилась
Що ми ніколи не будим разом с тобою
Скільки рас я пробувала тебе повернути
Але це все було марно
І останні мої рядки
Будуть про те
Що не варто мені жити
На цій грішній землі без тебе
І останні мої слова
Я тебе люблю
І ніколи тебе не забуду
І буду завжди тебе чекати
Свидетельство о публикации №109091204931