UA Небо в багнюцi

    ***

                Кубiц

 Небо в багнюку
 Думками крашу
 Пита про ту долю
 Людську усю нашу
 Пита про цей час
 Народились де маси
 Та де спорудили
 Банкомати та каси

 У небі в багнюці
 Головою застрягну
 Та з часом всім небом
 Зрозуміти запрагну
 Про що ти людина
 Такая ніяка
 Про що ти людина
 Бабай є та бяка

 Ану ж бо кажи
 На мої запитання
 Бо міру помягшить
 Щире зізнання
 Як людина пожити
 Готов був на все
 Та знов один лишень   
 Бо грішен я, грішен... 


Рецензии