Страх
Коли не бачиш зорі й місяця на небі?
А може тобі страшно у кімнаті що пуста
Можливо ти боїшся тих мерців що в склепі
Та побори свій страх, бо то є зле
Коли знаходишся в полоні ти у нього
Терпи, тримайся і твій страх мине
І вільним будеш зв;льнившись від цього
Але як серце маєш хитре й зле
І ти боїшся правосуддя силу
Й коли не маєш ти сумління – все
Твій страх тебе зведе у могилу
Та коли серце чисте і просте
І коли розум вільний твій від задумів жахливих
Кого тобі боятись? – Лиш себе
Щоб ти не втратив віру, мир і силу
Свидетельство о публикации №109091100503