***

Можливо не зустрінемося більше,
Не подаруємо свій погляд назавжди,
Не поцілуєш мої очі, як раніше,
І не промовиш: "У вісні прийди"
Без тебе тяжко і вночі не сплю,
Молю у Господа побачення з коханим,
Тебе на світі більш за всіх люблю
І мушу знати, що тобою я жадана
Коли мій голос пролунає у душі,
У серці і думках твоїх,
Тоді мене поклич, знайди
І я прийду, бо ти в думках моїх.
Прийду і поглядом зігрію
І доторкнуся до очей вустами,
Я про твоє кохання мрію
І мрію всипати дорогу пелюстками.
Дорогу, по якій з тобою ми підемо,
Дорогу з назвою: "Кохання"
В ній щастя і надію ми знайдемо,
В ній пристрасть і моє бажання!


Рецензии