***

Я очікую завжди від тебе дзвінка,
І до мене у сни ти завжди приходиш.
І про тебе думок в моїм серці сповна,
Щохвилини, щомиті ти душу тривожиш.
Запитаєш: "Чому?" Відповім без вагань,
Що до тебе я пристрасть, любов відчуваю,
Ти єдине бажання з усіх побажань,
Про яке навіть думати не дозволяю.
Не тому що мені ти байдужий, повір,
А тому що ти - мрія моя нездійсненна,
І про це все думки лиш породжують біль,
Біль, яку прожинаю, але все даремно.
Тож усе розуміючи, навіть без слів,
Незважаючи зовсім на все пережите
Я тобі даруватиму радість і сміх,
І шалене кохання несамовите.


Рецензии