Julia Shein Upon Star s Notes of my Perception

Julia Shein  Upon Star’s Notes of my Perception*/

1. My Tops over my Tops, -

2. they are – nothing

3. …from my Point – Skyline
______________of my inspired Wings, -

4. in Flight
__________from my Earth – Slips
____________________ up to your “beyond’
__________________________________  -  Attraction
5.  …   of my Heart
_________________ - Courage  - Aspiration.

______________________________________________
*/Out of my Cycle: “ To my Guiding Star”


Рецензии