Не спи Там, де пора вже гасити зорi
Пробач, я втомився читати казки...
Вже час залишати тебе
Не хочу звідси йти...
Не спи...
Постели мені ліжко
В кімнаті з вікном на вогні,
Лягай, якщо хочеш, поряд зі мною,
Не ображусь, як "ні"...
Не спи...
Про що шепочуть твої очі?
Про що мовчать вуста твої?
Там, де пора вже гасити зорі,
Без сенсу шукати кохання море...
Свидетельство о публикации №109090805248
Творческого вам настроения!
С улыбкой, София
София Софья 08.09.2009 21:20 Заявить о нарушении
Богдан Гловацкий 14.09.2009 21:45 Заявить о нарушении