Зрання
Торкнись і захисти своєю мужньою рукою.
Кохай мене такою як я є,
Поки я ще жива тобою.
Прокинусь від веселки в небі.
Очам моїм так мало треба -
Зігріти поглядом пониклі думки,
Зрадіти сонцю і збудити поцілунком.
08.09.09
Я так не хочу щоб колись,
Я би не зміг тебе зігріти.
Я так не хочу щоби десь
Без тебе в серці зміг заснути.
Я так не хочу щоби ти,
Зазнала би в дімене болю.
Життя без тебе не життя,
Життя без тебе це неволя.
08.10.09
Свидетельство о публикации №109090804640