Казка
Сітку я у море закидаю,
І прошу, прошу тебе спочатку,
Подаруй мені маленьку хатку.
Як у ній я трохи поживу —
Подаруй відтак мені нову.
Хатку, кришталеві черевички,
А відтак палаццо невеличке,
Короля у нім і гурт придворних
Кольорових — жовтих, білих, чорних.
Хай довкола буде їх чимало,
І щоб всі хвалу мені співали!
Я корону не віддам нізащо,
Бо над усіма я най-найкраща!
Всесвітом я буду володіти!
Крок наступний знаний всім — корито...
Свидетельство о публикации №109090605567
Игорь Дадашев 03.10.2009 18:31 Заявить о нарушении