Гармон я двох сердець...
В душі одна печаль
Темніє щось в очах
І в думках лише жах
Боюсь я загубить
Ту світлу тонку нить
До тебе вона йде
Та ще мене веде
Бо я тебе дуже кохаю
На сьомому небі від щастя літаю
Коли я знаходжуся поруч з тобою
Почуваюсь невимушено, дивлюся з любов'ю
Напевно, ти теж саме відчуваєш
Тому що ні на крок не відпускаєш
Цінуєш,поважаєш,довіряєш
Та ніколи не перевіряєш
В нас є гармонія
З ніжності і кохання
Тому стосунки будуть такими:
Завжди справжніми та міцними.
Свидетельство о публикации №109090604837
Анна Стефани 2 27.03.2016 20:28 Заявить о нарушении
Так
Сайт з'їдає українські особливі літери :)
Александра Мальцева 27.11.2016 13:39 Заявить о нарушении