Це все...

Це все. То був лиш спалах.
Вогню іскра неначе.
І орхідеї запах
Як полум'я гаряче.
Це все, що залишилось
Від зустрічей жаданих,
Що полум'ям у серці
Палають непрестанно.
В кохання невмируще
Ми вірити не мусим -
Воно картає серце,
Вбиває наші душі...
І все пропало нині
В пустих, безщасних буднях,
Лиш промінець надії
Цю темряву пробудить...


Рецензии