Не б йтесь л тати...

Не бійтесь літати по небу так часто
 та високо можна злетіти і впасти
і крила свої можна враз загубити,
якщо когось сильно і палко любити.
Не бійтесь літати по небу так часто
 та високо можна злетіти і впасти.
І ви не губіть у просторі ці крила,
щоб потім кохання вас це не згубило...


Рецензии