Нема життя... Украинская версия

Нема життя мені без неба-
там де курличуть журавлі.
Сонця нема-той і не треба.
Нема ріднішої землі.
Чому нам хочеться тікати
кудись від рідного села?
Адже ми будем пам'ятати:
села ріднішого нема.
Я знаю будем сумувати
 за тим,що вчились тут колись.
Але все хочеться пізнати,
та школа кличе:»повернись».
Мені б хотілось мати крила,
назавжди з небом разом буть.
Повір,село,я згадку залишила.
Тебе мені вже не забуть….


Рецензии