Серце

Привіт! Ти мене більше не побачиш…
Як і хотіла – я ж бо чарівник!!!
Нехай тобі ще посміхнеться вдача,
Без тебе ж жити, вибач, я не зміг…

Ні, я не вмер, принаймні на планеті,
Я буду поруч – в іншому житі….
Я душу віддаю в безмежний всесвіт,
А серце, рідна, я дарю тобі….!!!!!!!!!!!!!!!!


Рецензии