Люблю тебе...

Люблю тебе!!!...а ти того не знаєш…..
Не хочеш чути моїх почуттів…
Собою, взагалі, весь світ вражаєш!!!
Та кажеш: «Вам вдалося! Ти зумів!»

Ні, рідна – ти повір, тобі вдалося……
Промінчиком торкнутися чола,
Любов родилась!!! Піднімайте тости!!!
А в цілім світі – тільки ти одна…..!!!

Нехай ти кажеш: «Прощавай коханий!»
І ще багато кажеш зайвих слів…
Але мені, все про тебе розкаже,
Твоя серветка на моїм столі….!!!!!


Рецензии