Julia Shein In my own Magic Light

Julia Shein  In my own Magic Light  -
________/ Impromptu - Bouts Rimes/

As long as all my Life –  Duration
With such  a brightest    Expectation
I’ve waited for   my      Charm,
To get my loud            Alarm, -

Not to perceive    my  Snow
As Joy-by-Joy, -   I   know
In Middle of   my      Night
As sparkling-shining   Light!


Рецензии