Подарунок

Твій подарунок – він завжди зі мною!
В житті, в бою і навіть у ві сні….
Він дихає і говорить тобою –
З коханням подарований мені!!!

Він душу мою навіть зігріває,
Він серця заспокоює биття….
Невже така любов в житті буває???
Навіщо без її таке життя?????

Я твій дарунок пронесу до тризни,
Мені не «важко» буде – то й нехай…
Так, ми не схожі, але ми не різні!!!!
Будь ласка, рідна, це запам’ятай….

Ти можеш у мої слова не вірить,
Твоє то право – я не заберу…..
З твоїм хрестом ніхто не буде сірий –
Ми кольорові!!!! Я тебе люблю!!!!!


Рецензии