Запор жжя
Здригнеться раз щонайменше,
Коли вистрибнеш ти з вагона
На перон Запоріжжя-першого,
Якщо першу свою кохану
Ти зустрів на БеШа чи поряд,
Чи на Фесті біля фонтану
Ви чекали на перші зорі?
Якщо п'єш ти “Чумацьке темне”,
А не київське в пляшці зеленій,
Якщо знаєш, що не даремно
Ти ідеш на Славутич-Арену,
Якщо тобі в цілому світі
Нема місця за Хортицю краще,
Тоді місто твоє — ZP-city
Запоріжжя! Ніяк інакше!
24-01-09
Свидетельство о публикации №109083003905