Манах

я трахаю глиняные статуэтки мурауедау
и успамянаю пра свайго суседа
ён адзин з усих знае
а чем яго жопа мячтае
яго анус - гаваращы
ён сэкса ПРАРОК НАСТАЯЩЫ
ён бачыу ублюдкау
ён срау у закавулках
ён мазау жопу крэмам!
ён ноччу ёбся с дрэвам!
трахау жучка,
ёб павучка
ён...неверагодны чалавек
яго я не забуду и вавек!
ён фигурки ляпиу с гауна
(якия ж и трахаю зараз я)
и дзецям ён их прадавау
ён к сэксу их прыручау!
и ён жа мяне навучау
гэта ён мой ***ц адырвау
и сказау, што у сэксе
глаунае не ***, не, дзеци!
ён сказау, паабедау
што галоунае  -  МУРАУЕДЫ

ён гаварыу
што мурауед-Сэксаил
 - ангел сэксу - прыедзе
и кожнага трахне на свеце!
ён пакланяуся Сэксаилу
и мурауедау ляпиу из глины!
ён ляпиу их и трахау
бо у жицци ён быу...манахам


Рецензии
Хрень какае-то... Ты бы не писал больше, а то умом тронешься.

Фёдор Алексеев   29.08.2009 18:57     Заявить о нарушении
хДД людям нравится, не могу огорчать их!

Сэкс-Правадник Сульфер   29.08.2009 20:28   Заявить о нарушении